RSS

Opholdssted med intern skole

Opholdsstedet Svanen tilbyder internt skoletilbud

Opholdsstedet Svanen kan på baggrund af et formaliseret og velfungerede samarbejde med den lokale folkeskole, Thyholm Skole, der med udgangspunkt i to fuldtidsansatte lærere og primært brug af eksterne lokaler varetager undervisningen af Svanens unge i den skolepligtige alder, tilbyde hvad der svarer til og forståes ved en intern skole med specialundervisning.

Opholdsstedet Svanen har desuden tilknyttet praktiske- og kreative værksteder til dagbeskæftigelse og kvalificeret aktiv fritid. Herunder råder Svanen blandt andet over et fuldt udstyret autoværksted.

Intern skole med specialundervisning

Opholdsstedet Svanen giver fortløbende massiv støtte og hjælp til de unges skolegang, for i det omfang det overhovedet er muligt, at give de unge den sejr og succesoplevelse det er, herunder i særdeleshed for unge, der ofte har haft et problematisk skoleforløb kendetegnet ved nederlag og vanskeligheder, først at blive vurderet egnet til, og i samme forbindelse opnå konkret mulighed for aflæggelse af folkeskolen afgangsprøve, for styrkelse af selvværd, selvtillid og fremtidige muligheder for uddannelse og hensigtsmæssig udvikling mod etablering på arbejdsmarkedet.

This slideshow requires JavaScript.

Reklamer
 

Der er lukket for kommentarer.

 
%d bloggers like this: